sowie

Wycinki Prasowe - Aktualności

Ostatnio komentowane
Publikowane na tym serwisie komentarze są tylko i wyłącznie osobistymi opiniami użytkowników. Serwis nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za ich treść. Użytkownik jest świadomy, iż w komentarzach nie może znaleźć się treść zabroniona przez prawo.
Palce lizać
2011-12-19 10:39

Zupą z łososia, piersiami z indyka i faszerowanymi brzoskwiniami Anna i Jacek Frątczak z Walimia zwyciężyli w Świątecznym Konkursie Kulinarnym, który odbył się w Zespole Szkół nr 7 w Wałbrzychu. Żałować może każdy, kto nie przyszedł we wtorek do ZS nr 7. Na kilkunastu stołach agroturyści z powiatu wałbrzyskiego zaprezentowali swoje popisowe dania. Można je było nie tylko oglądać , ale i spróbować. Każda potrawa była inna i smaczna. Od zupy z łososia, piersi z indyka i faszerowanych brzoskwiń począwszy po pierogi z kapustą i grzybami , gęś faszerowana cielęciną i grzybami oraz karpia w galarecie. Dlatego jury miało nie mały problem ze wskazaniem laureata. Ostatecznie wygrali Anna i Jacek Frątczak, przed Wiolettą Wendycz i Edytą Bancewicz z Rybnicy Leśnej oraz Zofią i Wiesławem Sosnowskimi z Jedliny - Zdroju.

źródło:30minut.pl
 




Wróć
dodaj komentarz | Komentarze: